Jeg hater å ta sjanser i mitt profesjonelle liv, men jeg er glad i å ta sjanser i privatlivet. Jeg hopper gjerne ut i nye opplevelser med begge beina først. Noen ganger går det bra og noen ganger går det mindre bra.

Jeg har flere ganger måtte begynne på nytt, noen ganger fordi jeg har kjedet meg i jobben og forholdet, andre ganger fordi jeg har måtte skifte jobb eller lignende. Så jeg vet litt om hva det vil si å begynne på nytt, men jeg tror også at mange andre kan mye mer om dette. Så jeg ønsker å bidra med det jeg har lært og håper at jeg kan fortelle mer om hva andre har lært. Kanskje blir det enklere å prøve noe nytt når man vet mer?

Jeg har stor tro på meditasjon og planlegging som viktige midler for å lykkes så det vil jeg anbefale. Men det er verdt å merke seg at hvis du ikke tror på at meditasjon kan hjelpe så vil det heller ikke hjelpe. Du må prøve ting du har tro på eller du er nysgjerrig på. Jeg var nysgjerrig på meditasjon og nå mediterer jeg minst engang om dagen. Det gir hjernen min akkurat den hvilen den trenger!